INTERIOR | EATERY |
---|---|
YEAR | 2017 |
PLACE | Omotesando |
「京都の町屋」をコンセプトに外部には竹や黒焼杉の壁、暖簾をあしらいまるで路地裏に入る様な感覚を目指し、表参道というファッションの町の中で良い違和感を感じるようにあえてひっそりとした佇まいにした。
店内に入るとダイナミックな自然石や天然木のカウンターとおおぶりな盆栽で高揚感を生み出す「動」を演出。
個室は逆に白と光を基調に「静」の空間を作り出し様々な利用客にとって何度も脚を運びたくなる店づくりを目指した。
With design concept featuring Machiya (traditional town house) of Kyoto, our goal was to create a feeling of entering a back alley by using bamboo, carbonized cedar (shou sugi ban) walls, and a Japanese Noren curtain. The ambience masks busy streets of urban Omotesando, entering a serene setting.Once inside the restaurant, dynamics of natural stones, bar top created from natural wood, and a large eye-catching Bonsai evokes uplifting “motion”. Private dining room area offers, in contrast, “tranquility”. These details reflect our focus; the restaurant being ideal for various diners, worthy of revisiting.